|
מאת: אתי
בס"ד
אני אתחיל במשהו קטן ואז אני אמשיך לפעמים אני מגיעה לכאן עם ניסיונות שכבדים עליי לפני הסדנה זה היה לי קשה מנשוא ולא יכולתי להכיל את זה. לעומת הפעם שזה שונה לגמריי למשל שבוע שעבר הגעתי עם קושי רב וישבתי ליד בלה וקיבלתי כוחות אדירים שלמחרת קמתי וכתבתי לבלה תודה רבה על הכוחות שנתת לי. קמתי עם כוח ושמחה בלב. אנחנו עוברים ניסיון גדול עם הבן שלנו וב"ה נזכה להצלחה בתהליך.
היום אני יותר ממוקדת מי כמוך יודע איך התפזרתי לפני והיום פחות יוצאת פחות נותנת בחוץ אני חשבתי שלעשות חסד בחוץ זה הכי נכון, והבנתי בזכות הסדנא כמה חשוב להשקיע הכל בבית "עניי ביתך קודמים לכל" אף פעם לא הבנתי את המשפט כמו שכאן בסדנה. לא חלילה שהזנחתי את הילדים שלי אבל לא באמת נגעתי בנשמה שלהם כל אחד קיבל אוכל שתייה בגדים כסף פינקתי עשיתי אבל לא ידעתי איך לדבר איתם לשאול כל ילד מה עובר. פה למדתי איך לגשת לכל ילד. אני מאז שאני בסדנה קיבלתי ניסיונות קשים עם הילדים שלי כי שם אני צריכה לעשות את העבודה עם הילדים שלי. ולאוו דווקא עם הבעל איתו גם עברתי וב"ה הכל בסדר.
הגדולה שלי היה לי בעיה עם הביגוד שלה ופה בלה לימדה אותי עזבי את הביגוד הגופיות מכנסיים קודם כל הילדה זה לא משנה כלום, תחבקי ותאהבי אותה והיה לי מאוד קשה לראות את המחשופים והגינס קצר בסדנה למדתי לחבק אותה. בזכות הסדנא הקדשתי לה ערב לבד שלא עשיתי זאת קודם וזה בזכות הסדנא והיא אמרה לי : את יודעת אמא את השתנית המון – בא לי לבכות עכשיו. אמא את יודעת שאני כבר לא רוצה לשים חשוף פעם רציתי לשים בשביל לעשות לך דווקא להכעיס אותך כי כל השנים הלבשת אותי ארוך חולצות 3/4 שלחת אותי לבית ספר חילוני עם ביגוד דתי וכל החיים רציתי להחזיר לך. היום כיף לי לדבר איתך כיף לי לשוחח איתך. היום את לא מסתכלת על הביגוד שלי אני רואה שכשאני יוצאת מהחדר את כבר לא אומרת לי כלום על הביגוד ורק מחבקת ומנשקת אותי פה בסדנר למדתי לעשות את זה. וזה הקב"ה פה זה בטוח כי כאן הרווחתי את הילדה הזו. היום היא כבר לא מתלבשת חשוף.
הדרך שאני עשיתי בסדנה אני שיניתי אצלי והיא שינתה אצלה. בזמן האחרון אני רואה אותה לובשת ארוך לא חשוף. הילדה אמרה היום את מדברת אליי לא מדברת מסביבי!!! אני הרווחתי את הבת שלי וזה הכל בזכות הסדנא.
והיום יש לי בעיה עם הגדול שלי אבל היום אני יודעת להכיל את זה בשנתיים האחרונות הוא לא גר בבית ולא היה מתקשר אליי וכלום ובחודש האחרון הוא מתקשר אליי יום יום וזה בזכות הסדנא שלמדתי רק לתת לו אהבה. לא איפה עשית? מה הלכת? וכו' כלום נטו אהבה. נתתי אהבה אבל לא באמת שקר אחד גדול חייתי. היום זה האמת. השם ראה את הסבל שלי את עוניי. קודם הייתי יוצאת מלא החוצה ברחתי החוצה אתי ואתי ואיזה יופי ואיזה גדולה, עשיתי זאת כי בבית חטפתי רק מכות. אבל היום עזבתי הכל ואני רק בבית כל השינוי הוא בזכותך אני עכשיו מרגישה את השינוי היום אני מדברת ממקום שונה יותר שלווה ורגועה הייתי מאוד אימפולסיבית הנה אביבה שכאן מכירה אותי 20 שנה והיא רואה יודעת את השינוי. אני משהו אחר לגמרי גם עם אביבה היחסים שונים. הסדנה הזו היא אחרת זו עבודה על המידות על הדרך ככה אני מרגישה.
בלה: את מרגישה את האמונה בלב? יש לך אותה בפנים?
אתי: יש לי אמונה מאוד חזקה בגלל שהשם אוהב אותי הוא מעביר אותי את הדרך הזאת
בלה: האמונה היא רק פה בשכל או שזה כבר חדר ללב?
אתי: מאוד חזק בלב
בלור: אנשים מרגישים את השנוי ? הניגון שלך השתנה אותה אתי מתהלכת בחוץ?
אתי: אני שקטה יותר אין רוחות וצלצולים אפילו בלעי אומר אתי הכל ירד.
מאת: המלצה
ואוו מהמממםםם וזה מרגיש לי בדיוק כל מה שלמדנו אתמול ושאני חווה בשנה וחצי של הסדנה שיש לי זכות וזכיתי במשפיעה שעוזרת לי לרכך את הסלע שיהפוך למים לתורה לחיים…אז תודה רבה לך בלה בלור היקרה שהגעת ונכנסת לתוך חיי והפכת את עולמי למלא אהבה סבלנות וסובלנות ובעל טעם מיוחד של לחיות כאן ועכשיו ולראות ולחשוב ולנשום טוב יותר.
מאת: ממליצה
תודה רבה לה׳ שהכרתי את בלה בלור
תודה רבה על כל התובנות, הבינה והשמחה שאת ממלאת בנפשי מידי שבוע.
שיהיה לך יום מלא בחיוכים
אוהבת תודה רבה לה׳ שהכרתי את בלה בלור!
תודה רבה על כל התובנות, הבינה והשמחה שאת ממלאת בנפשי מידי שבוע.
שיהיה לך יום מלא בחיוכים
אוהבת
מאת: ממליצה
הסדנא של בלור היא מהדברים שלדבר מה היה ומה היא קשה לדעתי.מה כן אפשרי לאמר שהיא הבלם בחיי למאורעות שבאים ומעמידים אותי מולם ועלי לבחור בין "שוקולד לוניל" והמתודיקה מנכיחה לבחור בשלום. באיזון טוב במחשבה למען עשיית טוב למשפחתי היקרה. להבין בין עיקר ותפל. לצמוח ברגע של נפילה ולחזור לאמצע לאיזון.זו סדנא שמחלחלת לנשמה וברגעי האמת ,תודה לבלור על כך, מהדהדת ומפעילה מנגנונים להיות באמת.האמת מה השם רוצה ממני.האמת אהבה בלבד היא המנצחת. יראת השם .לחיות שהכל זה השם יתברך. כיבוד האחר .בהחלט להביא סוג חדש של יחסי אנוש במשפחתי. לראות שאהבה וכבוד הזולת הם החשובים.זו דרך חיים והסדנא היא הפרקטיקה. ברוך השם שאני בסדנא.
מאת: ממליצה
בלה בלור היקרה
הבן שלי חזר הביתה מהפגישה איתך ממש מואר, מדבר עם ביטחון ואמונה, מספר בהתרגשות רבה על כך שהוא מרגיש שיש בו יכולות ושהוא מאמין בעצמו.
פשוט לא יאומן איך אחרי טיפול אחד גרמת אצל הבן שלי לשינוי בתודעה, ממש עשית סוויץ בחשיבה שלו!!!
הבן שלי ואני מודים לך מקרב לב.
מאת: המלצה
מכתב תודה לה' שזימן לחיי את המשפיעה שלי אמי הרוחנית היקרה בלה בלור פז
לפני כארבע שנים חזרתי בתשובה תהליך משמעותי בחיי ולא פשוט בעודי אישה נשואה עם ילדים למשפחה חילונית ...כל תהליך השינוי בחיי יכל להיות קיצוני מאוד ואף חס וחלילה להוביל לפירוק המשפחה חס ושלום. למזלי הטוב השם הצמיד לי מורת דרך צמודה שליוותה אותי יד ביד בכל התהליך זכיתי לחיבור מיוחד שהלך ונבנה ונתן לי כלים שימושיים להתנהלות בחיי היומיום מול הבעל ילדים עבודה ומול עצמי. שינוי תפיסת החשיבה והבאת התודעה עוד ועוד לרמה גבוהה של זיכוך התודעה במצב של יכולת לקלוט את התנהלות העולם בין אם זה להכיר את עצמי הילדה שבי שמצד אחד אני אישה בת 35 אבל גיליתי שבפנים אני עדיין תקועה בגיל 7 והילדה שבי ניהלה לי המון מהאירועים של החיים בתגובות מול הילדים הבעל הלקוחות...עברתי סדרת טיפולים אישיים אצל בלור במקביל להשתתפות בסדנא הקבוצתית בהנחיית בלור אשר גרמו לשינוי גדול בחיי הגשמיים הרוחניים זכיתי להכיר דרך את הרבדים העמוקים בתוכי שמנהלים אותי ולנקות טראומות מהעבר ששולטות בי ומונעות ממני לעשות דברים טובים עבורי וחוסמות את השפע שלי...זכיתי להכיר ולגלות תקשורת חדשה שבעזרתה ההתנהלות והדו שיח עם הבעל הילדים אמא שלי ואחים שלי עברה שינוי משמעותי שעזר לשפר את ההרגשה האישית שלי מולם ומול עצמי הילדה שבי גדלה והיא בתהליך גדילה שמתקרב לגיל הפיזיולוגי שלי
למדתי לשנות את התפיסה בחיים ולהבין שהטיפול בבית וגידול הילדים זה חסד ענק שזכיתי לעשות וזוכה לעשות ביום יום בישול ניקיון כביסות שיעורי בית טיטולים הכלל כל דבר שאני פועלת ועושה למען בעלי והילדים שלנו זהו חסד וכמו שנאמר בתורה" עולם חסד יבנה" בעצם כל יום כל רגע אני שותפה לבנייה של הקב"ה בעולם הזה כי כל רגע מחדש זו בריאה חדשה כי הזמן =הקב"ה ועל כן כל שנייה ושנייה שאנחנו חיים כאן אנחנו חיים בחסד ועל כן אנו הופכים להיות שותפים של השם בבניית העולם בכך שאנו עושים חסד בתוך ביתינו...עניי עירך קודמים לא סתם נאמר כי הכי קל לנו לרוץ ולעשות חסד בחוץ עם אחרים אבל כשזה מגיע לבית שלנו לבעל לילדים זה הופך להיות מאתגר כי זה בעצם התיקון שבאנו לעשות כאן בניית הקשר תקשורת עם הקרובים לנו שברגע שנתקן את התקשורת מולם נזכה לחיות חיי גאולה של ממש ברגע שנהיה נקיים בפנים בתוך תוכנו מול עצמנו נוכל לקיים ואהבת לרעך כמוך מול האחרים כי עד שלא נכיר את עצמנו את שני הלבבות שבנו לא נזכה להגיע לשלמות עם עצמנו ואז תמיד נהיה במרדף אחרי הזמן שלמדנו שזהו הקב"ה במקום להיות בשותפות איתו ולהידמות לו כי כצלמו ברא אותנו וזו מטרתנו בעולם להתקרב אליו ול13 מידות הרחמים שהוא חס וחונן אותנו ותמיד מחכה לנו ואוהב אותנו אהבת אמת ללא תנאי הידע להכיר את בוראי ואת עצמי זכיתי לו בזכות בלור היקרה שלי שלא מוותרת עליי ומלחמת עליי שאתקדם ואצמח ואגיע לחיות חיי גאולה של ממש
אז תודה לך בוקר עולם ששמעת לרחשי ליבי כשביקשתי שתשלח לחיי מישהי שתכוון אותי בדרך האמת בדרך אליך תודה מעומק הנשמה ששלחת את בלור לחיי ולעזור לנו לשמור על האחד בנשמותינו ששום דבר לא ישפיע על זה לעולם אמן ואמן
מאת: ממליצה
הבן שלי כבן ה 15 סבל מחרדות תקופה דיי ארוכה פניתי לטיפולים רגשיים במכונים פרטיים, מרפא באמצעות פרחי באך, מאמנת מוח אחד, פסיכולוגים אך שום דבר לא עזר, לכל מי שהמליצו לי הלכתי ככה במשך חודשים. הייתי מתוסכלת, אבודה וחשתי קושי כשראיתי את הילד שלי לא מחייך, לא היה מוכן לצאת מפתח הבית ימים ארוכים ,בוכה ומסתגר עם עצמו ולא מעט היה אומר שהוא לא מסוגל לחיות. כל פסיכולוג המליץ לי על כדורים על מנת לעשות שיחות והילד בכלל לא התחבר למטפלים.
כל מה שניסינו לא צלח והילד לא היה יוצא מחדרו. עד שיום אחד המליצו לי על בלה פז. כל כך הרבה ניסיתי שאמרתי לילד בוא ננסה בפעם האחרונה ולא נתחיל לשתות את הכדורים שהפסיכיאטר נתן לנו כי אין לנו מוצא מהמצב שנקלעת. בשיחת הטלפון הראשונה עם בלה הרגשתי שיש לי ולילד תקווה כי להבדיל מהאחרים שהלכתי שהיא שמעה על המצב של הילד היא דרשה במידית שאביא אותו (אחרים עשו 2 פגישות ראשונות עם ההורים לבד).
כבר בפגישה הראשונה הרגשתי שיש לילד חיבור איתה, הרגשתי את המאמץ שלה לעזור לילד היא כאילו חשה את הכאב ואת החרדה שלו. ידעתי שזה יצליח כי לאחר המפגש הראשון הילד רצה שוב לחזור אליה, היא מאמנת אותו תקופה מאז הילד מתמיד ורוצה להגיע אליה ולא מבטל שום מפגש) כל מפגש הוא פתר בעיה ומכשול שעצר אותו בזכות הכלים ,חוזקות והטיפול שלה תוך כדי טיפול CBT ,NLP , EMP ובזכותה הילד שלי חזר לחיים!! אין דבר יותר מאושר לאמא מלראות חיוך על פניי הילד שלה. הילד צוחק , יוצא לבית הספר ומצליח לחזור לשיגרה של ילד נורמלי, נכון שבתקופה היו לו נפילות מעטות אבל בכל טיפול בלה מחזק אותו ונותנת לו כלים להתגבר על הכל ולהצליח בהכל ,היא כל כך משקיעה בטיפול שהיא זמינה תמיד לילד, היו פעמים שחיזקה אותו בהתקף חרדה בשיחת טלפון. אנחנו עדיין ממשיכים עם הפגישות והבן שלי עושה שינויים מטורפים ומוצלחים בזכותה!
אני מודה כל יום על שהגעתי לבלה אני מאוהבת בה, בסובלנות , במקצועיות וממליצה בחום כי אני לא יודעת מה היה קרה לבן שלי אם לא הייתי מגיעה אליה. אם היא הצליחה להרים לי את הילד ולהחזיר אותו לחיות חיים נורמליים ולהתמודד עם הקשיים אז היא מסוגלת לעזור ולסייע לעוד הרבה כמוהו.
מזל שיש לנו אותך בלה אהובה, אני מודה לך על הכל!!
המלצה לבלה בלור פז - מטפלת רגשית ופסיכותרפיסטית בפתח תקווה ובאונליין.
08-26-2025המלצה לבלה בלור פז - מטפלת רגשית ופסיכותרפיסטית בפתח תקווה ובאונליין.
08-26-2025המלצה לבלה בלור פז - מטפלת רגשית ופסיכותרפיסטית בפתח תקווה ובאונליין.
08-26-2025המלצה לבלה בלור פז - מטפלת רגשית ופסיכותרפיסטית בפתח תקווה ובאונליין.
08-26-2025
|